Bezoek Queen Mary 2 in Rotterdam

Cruisereiziger is vandaag in Rotterdam een kijkje gaan nemen bij de Queen Mary 2 in Rotterdam. Het prachtige schip lag bij de Cruiseterminal van Rotterdam, bij Hotel New York en de Erasmusbrug. Het schip kan 3.056 mensen herbergen en is met 151.400 brutoton een behoorlijk groot schip om te zien. Net voor de regenbuien zich uitstortten over de stad Rotterdam, zijn hierbij een paar foto’s van het prachtige schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)