Persoonlijk: Queen Mary 2 in Rotterdam

Cruisereiziger is vandaag in Rotterdam een kijkje gaan nemen bij de Queen Mary 2 in Rotterdam. Het prachtige schip lag bij de Cruiseterminal van Rotterdam, bij Hotel New York en de Erasmusbrug. Het schip kan 3.056 mensen herbergen en is met 151.400 brutoton een behoorlijk groot schip om te zien. Net voor de regenbuien zich uitstortten over de stad Rotterdam zijn hierbij een paar foto’s van het prachtige schip.  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​