Yoga cruises bij Star Clippers

Star Flyer

Star Clippers organiseert in de zomer 2013 yogacruises naar het Noorden van Europa en in de Middellandse Zee. Elke cruise begint met een introductie tot yoga gevolgd door twee sessies per dag, een power-yoga van zestig minuten in de ochtend en een yoga-oefening bij ondergaande zon, gevolgd door een meditatie. Dit alles staat onder leiding van Christel Vollmer, een internationaal vermaarde yoga goeroe. Er is geen ervaring met yoga vereist. Alle lessen zijn overigens optioneel. 

Op 27 juli verlaat de Star Flyer de haven van Stockholm voor een reis van zeven nachten naar Travemunde met stops in enkele boeiende havensteden van Estland, Finland en Denemarken.

Op 18 augustus gaat het van Travemunde richting Hamburg, zes nachten, met bezoeken in Denemarken en Zweden.
Cruisen met yoga op de Middellandse Zee is mogelijk vanaf 5 of 12 oktober met vertrek in Malaga, telkens voor zeven nachten, waarbij aangemeerd wordt in Casablanca, Tanger, Cadiz, Gibraltar en Motril (voor bezoek aan Granada met het Alhambra).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)