Yoga cruises bij Star Clippers

Star Flyer

Star Clippers organiseert in de zomer 2013 yogacruises naar het Noorden van Europa en in de Middellandse Zee. Elke cruise begint met een introductie tot yoga gevolgd door twee sessies per dag, een power-yoga van zestig minuten in de ochtend en een yoga-oefening bij ondergaande zon, gevolgd door een meditatie. Dit alles staat onder leiding van Christel Vollmer, een internationaal vermaarde yoga goeroe. Er is geen ervaring met yoga vereist. Alle lessen zijn overigens optioneel. 

Op 27 juli verlaat de Star Flyer de haven van Stockholm voor een reis van zeven nachten naar Travemunde met stops in enkele boeiende havensteden van Estland, Finland en Denemarken.

Op 18 augustus gaat het van Travemunde richting Hamburg, zes nachten, met bezoeken in Denemarken en Zweden.
Cruisen met yoga op de Middellandse Zee is mogelijk vanaf 5 of 12 oktober met vertrek in Malaga, telkens voor zeven nachten, waarbij aangemeerd wordt in Casablanca, Tanger, Cadiz, Gibraltar en Motril (voor bezoek aan Granada met het Alhambra).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.