Cruisereiziger
CruisemaatschappijGoede doelen

Disney Cruise Line zamelt sportief geld in voor goede doel

Disney Cruise Line heeft een sportieve loop gehouden met de naam Walk for Wildlife. Cruisereizigers op alle vier de Disney schepen en op het prive eiland Castaway Cay, liepen een ronde van twee mijl. Daarmee werd er geld ingezameld voor projecten door Disney’s eigen stichting, Disney Worldwide Conservation Fund.

In 2008 startte Disney met deze loop onder de eigen medewerkers om ze meer bewust te maken van de natuur en met name de wereld onder zee.  In 2012 werden alle gasten voor het eerst uitgenodigd om mee te lopen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger