Disney Cruise Line zamelt sportief geld in voor goede doel

Disney Cruise Line heeft een sportieve loop gehouden met de naam Walk for Wildlife. Cruisereizigers op alle vier de Disney schepen en op het prive eiland Castaway Cay, liepen een ronde van twee mijl. Daarmee werd er geld ingezameld voor projecten door Disney’s eigen stichting, Disney Worldwide Conservation Fund.

In 2008 startte Disney met deze loop onder de eigen medewerkers om ze meer bewust te maken van de natuur en met name de wereld onder zee.  In 2012 werden alle gasten voor het eerst uitgenodigd om mee te lopen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.