Cruisereiziger
Bestemmingen

Eerste aankomst van Costa Atlantica in Singapore

Costa Atlantica

De Costa Atlantica heeft op 3 mei 2013 voor het eerst Singapore aangedaan. Hiermee heeft Costa Cruises de capaciteit in Azië direct verdubbeld. De Costa Atlantica  (2680 passagiers) voegt zich bij de Costa Victoria (2394 passagiers) die al langer in de regio vaart. De beide schepen zullen in totaal 1215 cruises uitvoeren in 2013 voor maximaal 220.000 gasten.

Tijdens het eerste bezoek aan Singapore waren tevens 300 gasten aan boord die uitgenodigd waren voor de opening van een kantoor van moederbedrijf Carnival Corporation in Singapore.  Van mei tot en met juni vaart de Costa Atlantica vier en vijfdaagse cruises uit Singapore naar Thailand en Maleisië  In juni gaat het schip varen vanuit Keelung, Taiwan voor twee speciale zesdaagse cruises naar Japan en Zuid-Korea. Vanaf juli tot aan het einde van het jaar gaat de Costa Atlantica vanuit Shanghai vijf- en zes daagse cruises maken naar Pusan, Incheon (Zuid-Korea) en Fukuoka, Chejmu, Kagoshima en Kobe in Japan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)