Winnaar bekend van videowedstrijd My Moments van MSC Cruises

In maart lanceerde cruisemaatschappij MSC Cruises een nieuwe tool genaamd ‘My Moments’. Via de “My Moments” tool kunnen reizigers hun eigen fotoalbum aan boord creëren en direct delen met de rest van de wereld. Tijdens de lancering werd ook een videowedstrijd uitgeschreven in samenwerking met Userfarm en vandaag werd de Argentijnse regisseur en fotograaf Luciano Andres Gallo met zijn inzending Mediterranean Life tot winnaar uitgeroepen.

MSC Cruises en Userfarm vroegen videomakers om de unieke mediterrane sfeer van MSC Cruises vast te leggen door middel van korte, originele video’s. Het doel was om een weerspiegeling te geven van de overtuiging van MSC Cruises dat het leven niet moet worden afgemeten aan de minuten die we ervaren, maar door de momenten die we delen en waarvan we genieten. Van de 54 inzendingen selecteerde MSC Cruises een shortlist van de 10 beste video’s. De geselecteerde clips zijn geplaatst op de Facebook pagina’s van MSC Cruises waar fans stemden op hun favoriet.

Gallo’s originele en ontroerende ‘Mediterranean Life’ was de overduidelijke winnaar met meer dan 1.100 stemmen van MSC Cruises Facebook fans wereldwijd. Geproduceerd met behulp van originele opnames die gemaakt zijn in Italië en de soundtrack van Marcus Loeber’s ‘The Beauty Of A Second’, wist Gallo de schoonheid, smaken, kleuren, geluiden en stemming van de Middellandse Zee perfect in beeld te brengen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)