[video] Norwegian Breakaway komt aan in New York

De Norwegian Breakaway is dinsdag voor de eerste keer aangekomen in New York, haar thuishaven. Het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line vertrok een week geleden vanuit Southampton voor een transatlantische cruise. Het had toen al twee inaugurele reizen achter de rug vanuit Rotterdam. De Norwegian Breakaway zal woensdag in New York worden gedoopt door haar doopmoeders, The Rockettes. Daarna zal het cruiseschip 7-daagse cruises gaan maken vanuit New York naar Bermuda.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!