20:00 uur: Livestream doop Norwegian Breakaway in New York

Woensdag 8 mei zal van 20:00-21:00 uur Nederlandse tijd (14:00-15:00 uur lokale tijd) in New York de doop plaatsvinden van de Norwegian Breakaway. De dansgroep The Rockettes zullen als doopmoeders van het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line fungeren. De doop in de grootste stad van de Verenigde Staten is live via een stream te volgen op de website van NCL.

Klik hier voor de livestream van de doop van de Norwegian Breakaway.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!