Carnival Sunshine terug in een nieuw jasje na renovatie

De Carnival Sunshine (ex-Carnival Destiny) is volgens USA Today na een intensieve renovatie in een droogdok in Italië weer in de vaart. Het schip kwam 5 mei uit het dok en was op 6 mei voor het eerst te bewonderen. De Carnival Destiny heeft volgens passagiers nog een paar restpunten open staan van de 155 miljoen dollar kostende renovatie.

Cruisereizigers meldden problemen met enkele cabines en afgesloten dekken op het schip. Carnival vertelde dat er nog wat punten bij het WaterWorks waterpark en het SportsSquare afgemaakt moeten worden. Het hoofdzwembad, Lido Pool, is gesloten vanwege technische issues. Alle andere publieke ruimtes zijn wel open en kunnen door iedereen gebruikt worden.

De Carnival Sunshine (3006 passagiers) heeft maar liefst 182 hutten erbij gekregen, nieuwe restaurants, lounges en het nieuwe waterpark met veel glijbanen. De eerste cruise die vertrokken is gaat in 12 dagen van Venetië naar Barcelona waar ze aankomt op 17 mei 2013.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

2 gedachten over “Carnival Sunshine terug in een nieuw jasje na renovatie

  • 8 mei 2013 om 23:11
    Permalink

    Yes over 6 weken zijn wij van de partij!

  • 8 mei 2013 om 23:29
    Permalink

    Spannend!! Maak je een paar mooie foto’s voor ons 🙂 ?

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​