Norwegian Breakaway officieel gedoopt door The Rockettes

Doop Norwegian Breakaway

De Norwegian Breakaway is woensdagavond in haar thuishaven New York aan pier 88 door haar doopmoeders The Rockettes officieel gedoopt. De beroemde dansgroep uit New York liet in het volle Theater op het moment supreme een lint los, waardoor de champagne automatisch tegen de boeg van het nieuwste cruiseschip in de vloot van Norwegian Cruise Line kapot werd geslagen. Het was het hoogtepunt van een spectaculaire show, waarbij er live werd geschakeld naar diverse locaties op het schip. Daar werden voorproefjes gegeven van de belangrijkste attracties met o.a. optredens van jazz-gigant Slam Allen en de casts van de 3 Broadwayshows Rock of Ages, Burn the Floor en Cirque Dreams Dinner & Jungle Fantasy. Naast de acts waren er korte speeches van CEO van NCL Kevin Sheehan, vertegenwoordigers van de Bahamas en Bermuda en de burgemeester van New York, Michael Bloomberg. Kardinaal Timothy Dolan zegende het schip, haar personeel en passagiers. De show werd aan elkaar gepraat door Buddy Valastro oftewel de ‘Cake Boss’ van Carlo’s Bake Shop. De gasten aan boord konden over het gehele schip de doop volgen via grote schermen in de publieke ruimtes.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!