NCL verhoogt prijs voor restaurant Ocean Blue

Gerecht bij Ocean Blue

Na nog geen maand in de vaart te zijn heeft Norwegian Cruise Line de extra prijs die betaald moet worden om te dineren in e e n van haar specialiteitenrestaurants op de Norwegian Breakaway flink verhoogd. Wil je genieten van de culinaire hoogstandjes in Geoffrey Zakarian’s Ocean Blue dan moet je daar vanaf 19 mei 49 dollar voor betalen. Dat was tot voor kort nog 35 dollar. Het prestigieuze visrestaurant, gelegen aan de promenade The Waterfront, zal ook op de Norwegian Getaway (begin volgend jaar) haar opwachting maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.