NCL verhoogt prijs voor restaurant Ocean Blue

Gerecht bij Ocean Blue

Na nog geen maand in de vaart te zijn heeft Norwegian Cruise Line de extra prijs die betaald moet worden om te dineren in e e n van haar specialiteitenrestaurants op de Norwegian Breakaway flink verhoogd. Wil je genieten van de culinaire hoogstandjes in Geoffrey Zakarian’s Ocean Blue dan moet je daar vanaf 19 mei 49 dollar voor betalen. Dat was tot voor kort nog 35 dollar. Het prestigieuze visrestaurant, gelegen aan de promenade The Waterfront, zal ook op de Norwegian Getaway (begin volgend jaar) haar opwachting maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.