Vaarroutes Quantum of the Seas officieel bekendgemaakt

Foto: Royal Caribbean Int.

Royal Caribbean International heeft woensdag officieel de eerste vaarroutes bekendgemaakt die haar nieuwe cruiseschip Quantum of the Seas, die in het najaar van 2014 in de vaart wordt genomen, zal varen. Het paradepaardje van de Amerikaanse cruisemaatschappij zal haar eerste 18 cruises in de Caribbean afleggen, variërend van 7 tot 12 nachten. De eerste inaugurele cruise staat gepland op 23 november 2014. De verkoop start voor Crown & Anchor leden van Royal Caribbean op dinsdag 28 mei 2013. De reguliere verkoop start een week later, op dinsdag 4 juni 2013.

Tot aan april 2015 zal de Quantum of the Seas vanuit haar thuishaven Cape Liberty in New York cruises maken van 7- en 8 nachten naar de Bahama’s (o.a. Port Canaveral, Nassau en CocoCay), 8 tot 11 nachten naar de Oost-Caribbean (o.a. San Juan, Samana, St. Kitts en St. Maarten) en 11- en 12 nachten naar de Zuid-Caribbean (San Juan, St. Maarten, Martinique, Barbados en St. Kitts). Op de meeste cruises zal de Quantum of the Seas ook Labadee aandoen, een privé-strand van Royal Caribbean aan de noordkust van Haïti.

Klik hier voor meer informatie over de routes van Quantum of the Seas.

Meer info over Quantum of the Seas: Skydiven en botsauto’s op Quantum of the Seas Eerste beelden van nieuwe features op Quantum of the Seas

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.