Stip Reizen in de prijzen bij Costa Cruises

Stip Reizen heeft op 21 mei de ‘Over the Top Award’ van Costa Cruises gewonnen. Het was al de derde keer op rij dat de directie van het reisbureau de award in ontvangst mocht nemen. De prijs werd aan Stip Reizen toegekend vanwege het grootste aantal verkochte cruises voor Costa Cruises in Nederland in het afgelopen jaar en de succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven.

Cruisespecialist Cruise Travel won bij Costa Cruises de prijs voor “Best Tour Operator Sales”. Ook Cruisewinkel viel in de prijzen en mocht zich “Beste verkoopkantoor” noemen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.