Costa Classica en Costa Victoria krijgen renovatie

Costa Victoria

Costa Cruises gaat twee van haar (momenteel oudste) cruiseschepen, de Costa Classica en de Costa Victoria, renoveren.  De Costa Victoria vaart momenteel in Azië en wordt daar in Singapore gerenoveerd. Al in november van dit jaar wordt de Costa Victoria (1996, 75.200 brutoton) onder handen genomen waarbij het kleurenpalet afgestemd wordt op de Aziatische markt.  In 28 dagen moet de renovatie klaar zijn. De werf in Singapore gaat overigens veel samenwerken met Italiaanse bedrijven. De Costa Victoria blijft daarna in Azië.

De Costa Classica (1992, 53700 brutoton) gaat een minder grote renovatie krijgen dan bijvoorbeeld zusterschip Costa NeoRomantica die 90 miljoen euro kostte. De Classica gaat vernieuwingen krijgen in de openbare ruimtes en hutten. In december 2013 is het schip aan de beurt waarna het in de Middellandse Zee zal varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.