Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappijInschepenOntschepen

MSC Cruises verzorgt shuttle tussen Amsterdam en IJmuiden

MSC Cruises biedt een betaalde shuttleservice aan vanaf Station Amsterdam Sloterdijk naar de Felison Cruiseterminal in IJmuiden (en vice versa) voor € 15 p.p. per enkele reis (voor kinderen en volwassenen) De shuttlebussen zijn operationeel vanaf 26 mei 2013 voor alle in- en ontschepende passagiers op alle aankomsten en vertrekken van de MSC Opera in IJmuiden. De shuttles rijden op vastgestelde tijden:

  • Shuttleservice vanaf Amsterdam Sloterdijk naar Felison Cruiseterminal IJmuiden vertrekt eenmalig vanaf Amsterdam Sloterdijk station om 13.00 uur bus vertrekt vanaf het Piarcoplein aan de achterkant van Station Amsterdam Sloterdijk. De route naar het Piarcoplein wordt door middel van borden op het Sloterdijk Station duidelijk aangegeven.
  • Shuttleservice vanaf Felison Cruiseterminal IJmuiden naar Amsterdam Sloterdijk Station vertrekt eenmalig vanaf IJmuiden om 11.00 uur.  

De shuttlebus kan van te voren via de MSC Cruises reserveringsafdeling worden gereserveerd en betaald. Cruisepassagiers ontvangen dan een voucher voor de buschauffeur. Ook kan er ter plaatse bij de bus vanaf Amsterdam Sloterdijk gebruik worden gemaakt van de bus. Passagiers moeten zich dan 10 minuten eerder ( 12:50 uur) melden bij de bus. De kosten worden dan op de boordrekening bijgeschreven.

Voor de terugreis van IJmuiden naar Amsterdam Sloterdijk na afloop van de cruise, kan ook aan boord geboekt worden.

Let op: deze shuttleservice wordt in 2014 niet meer aangeboden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger