Cruisereiziger
Ontspanning

MS Prinsendam neemt in augustus deel aan Grachtenfestival

Prinsendam bij avond

De MS Prinsendam zal een bijzondere rol gaan spelen tijdens de 16e editie van het Grachtenfestival dat dit jaar van 16 tot en met 25 augustus plaatsvindt in Amsterdam. Het cruiseschip van Holland America Line is e e n van de spectaculaire locaties in de hoofdstad waar klassieke muziek op topniveau ten gehore zal worden gebracht. Speciaal voor het Grachtenfestival zal de MS Prinsendam op maandag 19 augustus eenmalig worden opengesteld voor publiek, dat aan boord naar een concert kan luisteren van het Spaanse duo Guillermo Colloza (tuba) en Victor Belmonte (trombone). Het thema van het festival ‘Op reis’ komt daarmee zowel in het concert als de locatie goed tot uiting.

Het Grachtenfestival Amsterdam presenteert dit jaar meer dan 200 concerten op meer dan 70 locaties. Het complete programma wordt bekendgemaakt op 20 juni. Dan start ook de kaartverkoop.

Volgens de huidige planning komt de MS Prinsendam vanuit Zeebrugge op 19 augustus 2013 om 08:00 uur aan bij de Cruiseterminal Amsterdam en zou het dezelfde dag weer om 17:00 uur vertrekken naar Duitsland.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger