Evenement “Lange nacht van cruises” bij Meyer Werft

Cruisefans kunnen uitkijken naar de nacht van 14 juni 2013, wanneer in Papenburg het evenement de “Lange nacht van cruises” gevierd gaat worden. Die avond staat helemaal in het teken van de bouw van cruiseschepen in de Meyer Werft in Papenburg. Van 18:00 uur tot 24:00 uur ‘s nachts vinden er allerlei evenementen plaats om en in de Meyer Werft.

  • Tussen vijf professionele koks uit de regio vindt een kookwedstrijd plaats waarbij het publiek mag helpen meebeslissen wie wint.
  • Je entreeticket is direct een lot in de loterij waarbij een korte cruise voor twee personen gewonnen kan worden
  • Verschillende cruise activiteiten als roulette, sport en ontspanning in het Wellness gebied
  • Een modeshow met de nieuwste trends
  • De avond wordt muzikaal begeleid op het podium door de band Sonic And Smoke. Ook zijn er artiesten die rondlopen

Uiteraard is het bezoekerscentrum open om bijvoorbeeld de Norwegian Getaway te aanschouwen.  Tickets kosten 10 euro per persoon waarbij busvervoer van het centrum van Papenburg naar de Meyer Werft is inbegrepen. 

Voor meer informatie ga je naar de site van Papenburg Tourismus.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)