Cruisereiziger
Ongeval

Royal Caribbean annuleert volgende cruise Grandeur of the Seas

Royal Caribbean heeft dinsdag besloten om de volgende cruise van de Grandeur of the Seas op vrijdag 31 mei te annuleren. Passagiers die voor deze cruise hebben geboekt zullen hun volledige reissom terugbetaald krijgen door de Amerikaanse cruisemaatschappij. Zij ontvangen tevens een tegoedbon van 50% korting op een nieuwe cruise.

Momenteel is Royal Caribbean druk bezig om alle 2.224 passagiers die aan boord waren van de Grandeur of the Seas toen de brand maandag uitbrak te vervoeren naar Boston. De eerste van de 11 vluchten is vanuit Freeport teruggekeerd. Op verzoek zullen enkele passagiers via ferry en trein/bus naar de Verenigde Staten terugkeren.

Royal Caribbean heeft verder bekendgemaakt dat het later deze week meer duidelijkheid zal geven over toekomstige cruises van de Grandeur of the Seas. Inmiddels zijn de ‘US Coast Guard’ en de ‘National Transportation Safety Board’ tezamen met de vlaggenstaat Bahama’s een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ontstaan van de brand.

Update 29/5/2013: Royal Caribbean annuleert in totaal zes cruises. Het gaat om de cruises die vertrekken van 31 mei 2013 tot en met 5 juli 2013.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!