Cruisereiziger
BestemmingenExcursiesOntspanning

SeaDream Yacht Club bezoekt Myanmar vanuit Singapore

Seadream II

SeaDream II gaat in november en december 2013 twee bijzondere reizen maken in Azië. Beide reizen doen het onbekende Myanmar aan, het voormalige Birma. De cruises zijn elk twee volle dagen in Yangon. Andere havens die worden aangedaan zijn Kyun Philar en de Pila Kyun eilanden in Myanmar. In Maleisië worden Pulau Pangkor en Pulau Langkawi aangedaan, in Thailand onder andere Ko Phi Phi, Patong Beach en Phuket.

Het excursieprogramma richt zich op natuur en cultuur:

  • Een tweedaags verblijf in Yangon, Myanmar, met een nachtexcursie waarbij gevolgen wordt over de vallei Bagan met 2000 pagodes en tempels van meer dan 1500 jaar oud.
  • Een strand barbeque op de witte stranden en kristalhelder water van Ko Lanta Yai of Ko Rang Yai eilanden in Thailand.
  • Duiken tussen manta roggen en haaien in de Andaman Sea, een van ‘s werelds mooiste riffen in het Similan Island National Park
  • Boottocht door de mangrove van Langkawi.
  • Golfen in de Blue Canyon Country Club, een van de meest prestigieuze banen in Azië.

De eerste reis van 13 dagen met de naam Mystic Myanmar & Malaysia vertrekt op 25 november van Singapore.  De tweede reis begint op 8 december in Phuket, Thailand. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)