Celebrity Xpedition mag niet uitvaren vanwege ingevroren kreeften

Het expeditieschip van Celebrity Cruises, de Celebrity Xpedition, vaart op 2 juni niet uit voor een cruise naar de Galapagos eilanden. Op het schip is namelijk geconstateerd dat het 12 kilo ingevroren kreeften- staarten in opslag had terwijl dit buiten het seizoen niet is toegestaan volgens de regels van het nationale park. De vergunning die de Celebrity Xpedition had voor het betreden van het National Galapagos Park is daarom ingetrokken.

Celebrity Cruises verontschuldigd zich voor het annuleren van de cruise. De cruisemaatschappij is vastbesloten om te voldoen aan de regels en voorschriften van de Galapagos eilanden zodat de flora en fauna van de eilanden goed beschermd worden.

Update 11 juni 2013: ook de afvaarten van 9 juni en 16 juni 2013 zijn geannuleerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.