Cruisereiziger
BestemmingenReparaties & Werfbezoek

Voyages of Discovery annuleert Voyager cruise van 2 juni 2013

De kleine rederij Voyages of Discovery vaart vandaag op 2 juni niet uit  met Voyager vanwege generator problemen. Eerder deze week bleek dat op dinsdag 28 mei bij het aanmeren in Killybegs, Ierland, dat slechts 2 van de vier generatoren functioneerden. De cruise (van 25 mei – 2 juni)  werd halverwege geannuleerd omdat minstens drie van de vier generatoren moesten functioneren. De cruisemaatschappij zorgde vanaf dinsdag toen het gebeurde voor extra excursies. Helaas werd toch besloten dat de passagiers afgeslopen vrijdag toch naar huis gingen.  De  geannuleerde cruise van 2 juni zou in 10 dagen van Portsmouth naar Guernsey, Holyhead (Wales), Liverpool, Belfast, Oban (Schotland) en Newcastle gaan.

Update 11 juni 2013: De 15-daagse cruise van 11 juni 2013 uit Portsmouth is ook geannuleerd. Het schip zal bij de werf in Bremerhaven worden gerepareerd.

Lees ook: Voyager klaar voor Voyages of Discovery

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)