Cruisereiziger
BestemmingenOverig cruisenieuwsRiviercruisen

(Update) Ook riviercruiseschepen hebben last van hoog water

Het hoge water in Oostenrijk en Duitsland zorgt dat de vele riviercruiseschepen last hebben van de hoge waterstanden. Op de Donau, Neckar, Rijn en de Main ligt het gewone scheepsverkeer vrijwel stil. De riviercruiserederijen proberen zo goed als mogelijk is door te varen al dan niet naar andere havens.

Avalon Waterways heeft minstens drie cruises geannuleerd, maar probeert met veranderingen in het vaarschema toch zoveel mogelijk door te varen. Passagiers krijgen bij annulering in ieder geval hun geld terug en korting op een volgende cruise. Daarnaast liet bijvoorbeeld AmaWaterways hun passagiers overstappen op een ander schip omdat ze niet door het Main-Donau kanaal mochten varen.

Update: Select Voyages heeft 1 cruise moeten annuleren. Bij Viking River Cruises gaan niet meer alle cruises door. Veel cruises worden bij hen door tevens andere schepen uitgevoerd dan oorspronkelijk gepland. Er zijn ook een aantal havenwijzigingen. Passau kan bijvoorbeeld niet meer worden aangedaan.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger