Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Nieuwe Royal Princess in mei 2014 naar Rotterdam

Royal Princess
@ Princess Cruises

Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises de Royal Princess, dat volgende week donderdag (13 juni) in Southampton wordt gedoopt door Kate Middleton (de vrouw van de Britse prins William) zal in mei 2014 voor de eerste keer in Nederland te bewonderen zijn. Op zaterdag 10 mei heeft het haar ‘Maiden Call’ in Rotterdam. Het cruiseschip is dan afkomstig uit Florida met Noord-Europa als eindbestemming. Het arriveert om 12:00 ‘s middags in de havenstad en vertrekt ‘s avonds om 20:00 uur. Het wordt een drukke dag voor de cruiseterminal, want ook de MS Rotterdam komt dezelfde dag aan in haar thuishaven (07:00-16:00 uur).

Na de doop van de Royal Princess vertrekt het cruiseschip naar de Middellandse Zee. Het zal daar tot medio oktober cruises maken, voordat het de oversteek maakt naar haar thuishaven Ft. Lauderdale. Daarvandaan zal het tot eind april cruisen in de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger