Start verkoop voor Quantum of the Seas

 Quantum of the Seas
Foto: Royal Caribbean Int.

Sinds gisteren 4 juni 2013 is het mogelijk om de allereerste boekingen te maken voor de Quantum of the Seas van Royal Caribbean Int. Cruisepassagiers die eerder met de cruisemaatschappij gevaren hebben, konden al eerder reserveren. De eerste cruises vinden plaats vanaf november 2014. Voorlopig zijn alleen de cruises tot en met april 2015 beschikbaar.

De Bahama 8- en 9-daagse cruises gaan vanaf Cape Liberty nabij New York naar Orlando,  Nassau en het prive-eiland CocoCay. De Oostelijke Caribische routes van 9 tot 12 dagen gaan naar San Juan op Porto Rico, Samana (Dominicaanse Republiek), St. Thomas, St. Kitts en Sint Maarten. De zuidelijke Caribische route van 12 dagen doet ook San Juan aan en onder andere Barbados.

De Quantum schepen, waaronder de Quantum of the Seas, tellen 18 dekken en hebben ruim 167.000 bruto tonnage met plaats voor 4180 passagiers in 2090 hutten.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)