Passagiers van riviercruiseschip Filia Rheni van boord gehaald

Honderddertig Britse passagiers op het Nederlandse riviercruiseschip zijn vandaag via een ponton van boord gehaald. Als sinds zondag was het schip stil komen te liggen bij een aanmeerplek in Nussdorf, nabij Wenen op de Donau. De passagiers waren op weg van Wenen naar Passau en Boedapest. Andere riviercruiseschepen hadden meer geluk dan de Filia Rheni. De passagiers van de circa 20 riviercruiseschepen die ook aanmeerden, konden hun passagiers op bussen laten stappen.

Al bij het aanmeren op zondag bij de aanmeerplek stond de toegang onder water. Sindsdien vermaakten de passagiers zich op het schip. Johannes Rijfers, vertegenwoordiger van de rederij, vertelde aan de Oostenrijkse krant Die Presse dat de brandweer voor proviand zorgde en zelfs een arts aan boord was gebracht.

Vandaag was het leed geleden en werden alle passagiers van boord gehaald met een zwemvest aan en ondergebracht in een hotel.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)