Royal Princess vrijdag gearriveerd in Southampton

Royal Princess - @Princess Cruises

De Royal Princess, het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises, is vrijdag aan het begin van de middag voor de eerste keer gearriveerd in Southampton. Het schip is afkomstig van de Italiaanse scheepswerf Monfalcone van Fincantieri, waar het schip is gebouwd en op 30 mei werd overhandigd aan de eigenaar. De Royal Princess voer begeleid door waterspuitende sleepboten in typisch Engels weer de haven van Southampton binnen. Op de kade bracht de Britse dirigent Simon Callow een muzikale saluut door met het Southampton University Brass Band het ‘God Save The Queen’ te spelen. Dat werd door de Royal Princess beantwoordt met de scheepshoorn die de eerste tonen van ‘The Love Boat’ speelde.

De komende dagen staan er korte cruises op het programma voor pers, reisagenten en genodigden. Op donderdag 13 juni volgt de officiële doop door doopmoeder Kate Middleton. Op zondag 16 juni start de echte maidenvoyage.

Video’s van de aankomst van de Royal Princess:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.