Routewijziging voor Costa Fascinosa in Turkse havens

Costa Mediterranea
Costa Mediterranea

Costa Cruises heeft besloten om de cruiseroute voor de Costa Fascinosa te wijzigen vanwege de onrusten in enkele Turkse steden. Inmiddels meerde het schip niet aan in Izmir maar in Kusadasi op 5 juni. De stop in Istanbul die voor vandaag gepland stond, is vervangen door Athene (Piraeus). Volgens planning maakt het schip de cruise af door naar Dubrovnik te gaan en te eindigen in Venetië.

De Costa Mediterranea staat momenteel nog ingepland voor Istanbul (8 juni) en Izmir (9 juni). Costa Cruises houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal direct de betrokken passagiers op het schip informeren bij een routewijziging.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)