Routewijziging voor Costa Fascinosa in Turkse havens

Costa Mediterranea
Costa Mediterranea

Costa Cruises heeft besloten om de cruiseroute voor de Costa Fascinosa te wijzigen vanwege de onrusten in enkele Turkse steden. Inmiddels meerde het schip niet aan in Izmir maar in Kusadasi op 5 juni. De stop in Istanbul die voor vandaag gepland stond, is vervangen door Athene (Piraeus). Volgens planning maakt het schip de cruise af door naar Dubrovnik te gaan en te eindigen in Venetië.

De Costa Mediterranea staat momenteel nog ingepland voor Istanbul (8 juni) en Izmir (9 juni). Costa Cruises houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal direct de betrokken passagiers op het schip informeren bij een routewijziging.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.