Norwegian Getaway voor het eerst in water

Norwegian Getaway floated for first timeDe Norwegian Getaway heeft twee weken geleden voor het eerst gedreven in water in het dok. Dit vond plaats op vrijdag 24 mei. De dag erna werd het schip naar voren gevaren zodat het schip in haar nieuwe positie terecht kwam. De bouwers van de Meyer Werft hebben inmiddels alle stalen blokken waaruit het schip is opgebouwd, geplaatst. De Norwegian Getaway wordt gebouwd in hal 6,  die 500 meter lang is. Het schip zelf is ongeveer 324 meter lang en past dus gemakkelijk in deze immense bouwhal.

Wil je de Norwegian Getaway zelf bewonderen in Duitsland? Kijk dan eens of een bezoek tijdens de Lange nacht van de cruises iets voor je is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.