Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepenTe water lating

Norwegian Getaway voor het eerst in water

Norwegian Getaway floated for first timeDe Norwegian Getaway heeft twee weken geleden voor het eerst gedreven in water in het dok. Dit vond plaats op vrijdag 24 mei. De dag erna werd het schip naar voren gevaren zodat het schip in haar nieuwe positie terecht kwam. De bouwers van de Meyer Werft hebben inmiddels alle stalen blokken waaruit het schip is opgebouwd, geplaatst. De Norwegian Getaway wordt gebouwd in hal 6,  die 500 meter lang is. Het schip zelf is ongeveer 324 meter lang en past dus gemakkelijk in deze immense bouwhal.

Wil je de Norwegian Getaway zelf bewonderen in Duitsland? Kijk dan eens of een bezoek tijdens de Lange nacht van de cruises iets voor je is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)