Cruisereiziger
Ontspanning

Kaartverkoop gestart voor concert op MS Prinsendam

MS Prinsendam

De kaartverkoop is gestart voor een uniek concert dat tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam zal worden gegeven op de MS Prinsendam. In de theaterzaal ‘Showroom at Sea’ van het cruiseschip van de Holland America Line zullen twee internationale koperblazers, Victor Belmonte (trombone) en Guillermo Collazo (tuba), een optreden verzorgen. Zij spelen een programma met werken van Albeniz, de Falla en Spaanse volksmuziek. Het concert, dat ongeveer 45 minuten zal duren, vindt plaats op maandag 19 augustus om 14:00 uur bij de Passenger Terminal Amsterdam. Kaarten kosten 21 euro (incl. 1 drankje) en met CJP-pas 16 euro (incl. 1 drankje). Het is overigens niet mogelijk om de MS Prinsendam op eigen gelegenheid te bezichtigen.

Meer info over de kaartverkoop: Website Grachtenfestival

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!