Video: MSC lanceert kinderanimatie lied ‘Doremi Dance’

MSC Cruises heeft vrijdag ter viering van wereldmuziekdag 2013 haar officiele kinderanimatie lied ‘Doremi Dance’ gelanceerd. Dat gebeurde met een exclusief optreden tijdens een kinderparade op haar gehele vloot. Naast de parade werden ook diverse familieactiviteiten georganiseerd waaronder muziek en kunst workshops, spelletjes waarbij sport en musical centraal stonden en een Doremix familiedisco. Doremi Dance, vernoemd naar de mascotte van de MSC kidsclub, zal vanaf heden het openingslied worden van alle kinderactiviteiten aan boord van de cruiseschepen van MSC Cruises. Het is een internationaal popliedje met teksten in het Italiaans, Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans. Het verwijst naar de Mediterrane roots van de cruisemaatschappij en de diversiteit aan kinderen op de cruises.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.