Hanseatic van Hapag-Lloyd Cruises voorlopig uit de vaart

MS Hanseatic

Hapag-Lloyd Cruises heeft vrijdag bekendgemaakt dat alle cruises van haar expeditieschip de Hanseatic tot 1 augustus zijn geannuleerd. 10 dagen geleden brak er tijdens haar reguliere droogdokperiode op de Bredo-werf in Bremerhaven brand uit in de machinekamer. Sindsdien vinden op dezelfde Duitse werf de noodzakelijke reparaties plaats om de Hanseatic (gebouwd in 1993, 184 passagiers) zo snel mogelijk weer in de vaart te krijgen. De eerstvolgende cruise staat gepland vanaf Groenland. Alle passagiers van de geannuleerde cruises krijgen hun volledige cruisesom terug en 10% korting op een toekomstige cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.