Rijndam eerste cruiseschip aan Banana Coast (Honduras)

http://www.bananacoast.com/

President Porfirio Lobo Sosa van Honduras heeft donderdag 13 juni een nieuwe cruiseterminal in zijn land geopend. De eerste aanlegplaats aan het vasteland voor cruiseschepen is gelegen aan de Banana Coast bij de stad Trujillo in het westelijke gedeelte van de Caribbean. Het ontwikkelproject ‘Where the Rainforest Meets the Sea’, dat in 2011 van start ging, heeft ruim 30 miljoen dollar gekost. De Rijndam van de Holland America Line is het eerste cruiseschip dat geregeld (11 keer) Banana Coast aan zal doen, te beginnen op 19 november 2014. De komende jaren staan er ook bezoeken gepland van de Silver Cloud (2014, Silversea Cruises) en Riveria (2015, Oceania Cruises).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.