Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line gaat tropisch!

Het cruiseseizoen door het Caribisch gebied is geopend. Holland America Line biedt met haar middelgrote schepen, routes tot 25 dagen en twee opstaphavens een mooi tropisch programma.

Acht schepen van Holland America Line bieden unieke rondreizen aan, met vertrek vanaf Tampa of Fort Lauderdale (Verenigde Staten), allen met een stop bij het privé-eiland Half Moon Cay.


Van oktober 2013 tot april 2014 varen het ms Eurodam (2.104 passagiers), ms Maasdam (1.258 passagiers), ms Nieuw Amsterdam (2.106 passagiers), ms Noordam (1.972 passagiers), ms Ryndam (1.260 passagiers), ms Veendam (1.350 passagiers), ms Westerdam (1.916 passagiers) en het ms Zuiderdam (1.916 passagiers) ruim honderd cruises die variëren van 7, 10, 11 tot 14-dagen. Het is mogelijk  verschillende routes te combineren tot een uitgebreide cruise van 25 dagen. De routes beslaan het hele Caribische gebied, met uitzondering van het noorden en inclusief de oversteek van het Panamakanaal.

“Met acht schepen en verschillende routes bieden onze Caribische cruises vele mogelijkheden voor een tropische vakantie,” zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma’s bij Holland America Line. “De Caribische eilanden zijn warm, uitnodigend en ongerept. Wie aan boord van een van onze  middelgrote schepen verblijft, beleeft een unieke vakantie binnen deze regio.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger