Cruisereiziger
Reisverslag

Blog: Dag 3 Disney Magic – zeedag (op weg naar Mallorca)

Na het vuurwerk van gisterenavond tijdens het Pirates in the Caribbean – piratenfeest werden we laat wakker. Zo laat dat we het ontbijt op een haar na misten. We besloten direct aan te sluiten bij de sandwich en fruit bar bij het Mickey zwembad. We konden daar onze bestelling opgeven en na een paar minuutjes kregen we een geroosterde panini.

De cruisedirector Peter had veel op het programma gezet. Een van de activiteiten waarnaar we gekeken hebben is de Diaper Race, een race voor baby’s die kunnen kruipen. De kleintjes hadden er maar wat lol in. Vandaag spraken we ook met een ober uit een van de lounges en hij vertelde dat de kapitein van de Disney Magic een Nederlander was met de naam Robert. We hoorden hem vandaag dan ook tijdens het cruisepraatje (waar zijn we op zee etc.).
De middag bestond uit het zonnebaden op een wat bewolkte dag. Warm was het zeker, maar de zon liet zich niet vaak zien. Om twaalf uur ’s middags werd iedereen die op dat moment sliep in zijn ligbed plotseling wakker gemaakt door de scheepshoorn… met de eerste noten van When you wish upon a star.

‘s Avonds was er gelegenheid om je mooiste jurk en pak aan te trekken tijdens de Dress up – avond. De deelname was wat minimaal vond ik zelf. Veel gezinnen met kleine kinderen die het gegeven voor lief namen en er niet aan meededen.  Het was tenslotte niet verplicht. We mochten die avond dineren in het klassieke Lumieres, geheel in stijl! Onze obers waren zoals altijd meeverhuist en droegen bijpassende kledij. Ditmaal een zwart hesje met een romantisch roosje. Als afsluiting van de dag keken we in de bioscoop de Disney film Monsters University.

Lees ook:

Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)