Nieuw luxe cruiseschip voor Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft afgelopen week bekendgemaakt dat het een definitief contract heeft afgesloten met de Italiaanse werf Fincantieri voor de bouw van een nieuw cruiseschip. De oplevering staat gepland in de zomer van 2016. Het nieuwe cruiseschip krijgt de naam Seven Seas Explorer en zal plaats bieden aan 738 passagiers. Het luxe schip (54.000 brutoton) is derde all-suite en all-balcony in de vloot van Regent Seen Seas Cruises. Met de bouw is een contract gemoeid van 450 miljoen dollar.

‘Met de order van het nieuwe schip luidt een verdere groei in van ons bedrijf. De Seven Seas Explorer zal het meest luxe cruiseschip zijn dat ooit is gebouwd. Het zal een van de hoogste ‘space-ratio’s’ en ‘staff-to-guest ratio’s’ van deze moderne tijd hebben. Dat maakt ons in staat om de gepersonaliseerde service en bijzondere ervaringen te bieden waar Regent Seven Seas Cruises voor staat’, aldus Frank J. Del Rio, CEO van Regent Seven Seas Cruises.

De interieur van de Seven Seas Explorer zal worden verzorgd door het wereldberoemde Tillberg Design AB, RTKL Associates en ICrave. Zij zullen o.a aan de slag gaan met de 369 suites, het atrium van 9 dekken, het Explorer Theater van 2 dekken, 3 boutiques en een uitgebreid Canyon Ranch SpaClub. Daarnaast zullen er 6 restaurants worden gecreëerd. Deze zijn allen inclusief en zonder reserveringen. Meer details over de Seven Seas Explorer, het vierde schip van Regent Seven Seas Cruises, worden komende maanden bekendgemaakt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)