Cruisereiziger
Renovatie

Uitgebreide renovatie gepland voor Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager @ Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd dat haar cruiseschip de Seven Seas Voyager tijdens haar geplande droogdok in oktober van dit jaar een uitgebreide renovatie zal ondergaan. De gehele operatie zal miljoenen dollars kosten. De droogdokperiode van de Seven Seas Voyager, dat volledig bestaat uit suites met balkons en plaats biedt aan 700 passagiers, in het Franse Marseille loopt van 14 oktober tot 23 oktober 2013. Dan vertrekt het schip op een cruise van 10 nachten van Rome naar Venetie.

Als onderdeel van de renovatieplannen zullen alle penthouse suites, de Horizon en Observation lounges opnieuw worden ingericht met o.a. op maat gemaakte meubilair, vloerbedekking, wandbekleding, verlichting en originele kunstwerken. Ook het Constellation Theater en het Atrium worden in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast krijgen de buitenruimtes op dek 11 (relax ruimte) en dek 12 (Oberservation lounge)  nieuw interieur en meubels. Op alle balkonnen zal een nieuwe teakhouten vloer worden gelegd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger