Cruisereiziger
CruisemaatschappijInformatiebijeenkomst en beurzen

Informatiemiddag Holland America Line bij Cruise Travel

Cruisespecialist Cruise Travel houdt op 7 augustus 2013 een informatiemiddag over cruisen met de Holland America Line. De cruise-experts van Cruise Travel en een vertegenwoordiger van de rederij vertellen u meer over cruisen met deze rederij. Wilt u meer weten over de vaarroutes en afwisselende bestemmingen van Holland America Line en het reilen en zeilen aan boord? Aanmelden voor deze bijeenkomst gaat via Cruisetravel.nl/agenda. 

Het programma van de middag:

  • 15.00 ontvangst met koffie/thee
  • 15.30 – 17.00 presentatie Cruise Travel en Holland America Line
  • 17.00 borrel en afsluiting

Wanneer: woensdag 7 augustus

Tijd: vanaf 15.00 uur

Plaats: kantoor Cruise Travel in Ermelo

Update 22 juli 2013: Helaas is de informatiebijeenkomst in de avond al volgeboekt.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger