Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Nieuwe schip van Carnival heet Carnival Vista

Carnival Cruise Lines heeft zaterdag in een persconferentie op de Carnival Sunshine bekend gemaakt dat hun nieuwste schip de naam Carnival Vista gaat krijgen. Dit nieuwe schip zal worden gebouwd bij de Italiaanse scheepswerf Fincantieri. De oplevering van het schip (135.000 brutoton) vindt plaats in 2016. De Vista wordt de 25e in de vloot van de rederij en de grootste voor Carnival Cruise Lines. De Carnival Vista heeft plek voor 4000 passagiers.

Aan boord zullen de populaire Funship 2.0 faciliteiten een plek krijgen naast andere nieuwe faciliteiten die alleen op dit schip te vinden zullen zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger