Nieuwe schip van Carnival heet Carnival Vista

Carnival Cruise Lines heeft zaterdag in een persconferentie op de Carnival Sunshine bekend gemaakt dat hun nieuwste schip de naam Carnival Vista gaat krijgen. Dit nieuwe schip zal worden gebouwd bij de Italiaanse scheepswerf Fincantieri. De oplevering van het schip (135.000 brutoton) vindt plaats in 2016. De Vista wordt de 25e in de vloot van de rederij en de grootste voor Carnival Cruise Lines. De Carnival Vista heeft plek voor 4000 passagiers.

Aan boord zullen de populaire Funship 2.0 faciliteiten een plek krijgen naast andere nieuwe faciliteiten die alleen op dit schip te vinden zullen zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.