Cruisereiziger
Doop

Carnival Sunshine wordt gedoopt in New Orleans

Carnival SunshineCarnival heeft de doopmoeder van haar “nieuwe” cruiseschip Carnival Sunshine, de gerenoveerde Carnival Destiny, bekendgemaakt. Net als de toenmalige Carnival Destiny wordt de weduwe van de oprichter Ted Arison van Carnival Cruise Lines gekozen. Lin Arison zal het schip dopen op 17 november 2013 wanneer het schip (102.853 brutoton) is teruggekeerd naar haar thuishaven New Orleans. De doopmoeder doopte in het verleden het allereerste schip van Carnival in 1972, Mardi Gras, daarna het schip Holiday in 1985 en Carnival Destiny in 1996.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)