Carnival Sunshine wordt gedoopt in New Orleans

Carnival SunshineCarnival heeft de doopmoeder van haar “nieuwe” cruiseschip Carnival Sunshine, de gerenoveerde Carnival Destiny, bekendgemaakt. Net als de toenmalige Carnival Destiny wordt de weduwe van de oprichter Ted Arison van Carnival Cruise Lines gekozen. Lin Arison zal het schip dopen op 17 november 2013 wanneer het schip (102.853 brutoton) is teruggekeerd naar haar thuishaven New Orleans. De doopmoeder doopte in het verleden het allereerste schip van Carnival in 1972, Mardi Gras, daarna het schip Holiday in 1985 en Carnival Destiny in 1996.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​