HAL scherpt regels meenemen eigen wijn aan

Holland America Line scherpt vanaf volgend jaar haar beleid aan met betrekking tot het zelf meebrengen van wijn aan boord van haar cruiseschepen. Op cruises vanaf 31 januari 2014 mogen passagiers nog maar 1 fles wijn of champagne van 750ml alleen bij het inschepen meenemen. Indien je deze fles op het schip in een restaurant of bar willen laten ontkurken dan dien je daar 20 dollar voor te betalen. Als je in je bagage meer flessen hebt dan dienen deze te worden ingeleverd en worden deze op de laatste avond van de cruise weer terugbezorgd. Datzelfde geldt voor flessen wijn die tijdens de cruise op de bestemmingen worden aangeschaft. De nieuwe regels zijn in lijn met beleid dat door veel andere cruisemaatschappijen reeds wordt gehanteerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.