Oceania Cruises vernieuwt drie schepen Regatta, Insignia en Nautica

Oceania CruisesOceania Cruises gaat 50 miljoen dollar in de drie kleinste cruiseschepen steken. De Regatta, Insignia en de Nautica krijgen een groot aantal vernieuwingen tijdens een zes weken durend verblijf in de droogdokken. Ze krijgen allemaal compleet nieuwe badkamers in de Owner’s en de Vista Suites. Tevens wordt het buffet Terrace Cafe vernieuwd en ontvangen de schepen allen een Baristas Coffee Bar. In de Grand Dining Room en Toscana worden meer tafels voor twee personen geplaatst. Voor de spa staan nieuwe stoomcabines en kleedkamers op de rit.  Rokers krijgen een volledig dichte en geventileerde rookruimte.

De droogdokverblijven zijn allen tussen 24 april en 6 juni 2014 ingepland. De Insignia en de Nautica worden in Marseille, Frankrijk, onder handen genomen. De Insignia komt op 8 mei 2014 in Barcelona weer in de vaart voor Oceania Cruises. De afgelopen twee jaar werd het schip door Hapag Lloyd Cruises gecharterd als de Columbus 2. Nautica komt 16 mei 2014 bij de vloot met een cruise vanaf Civitavecchia. Ten slotte wordt Regatta in het Canadese Vancouver in een droogdok verwacht. Zij is vanaf 7  juni 2013 terug in de vaart.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.