Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Oceania Cruises vernieuwt drie schepen Regatta, Insignia en Nautica

Oceania CruisesOceania Cruises gaat 50 miljoen dollar in de drie kleinste cruiseschepen steken. De Regatta, Insignia en de Nautica krijgen een groot aantal vernieuwingen tijdens een zes weken durend verblijf in de droogdokken. Ze krijgen allemaal compleet nieuwe badkamers in de Owner’s en de Vista Suites. Tevens wordt het buffet Terrace Cafe vernieuwd en ontvangen de schepen allen een Baristas Coffee Bar. In de Grand Dining Room en Toscana worden meer tafels voor twee personen geplaatst. Voor de spa staan nieuwe stoomcabines en kleedkamers op de rit.  Rokers krijgen een volledig dichte en geventileerde rookruimte.

De droogdokverblijven zijn allen tussen 24 april en 6 juni 2014 ingepland. De Insignia en de Nautica worden in Marseille, Frankrijk, onder handen genomen. De Insignia komt op 8 mei 2014 in Barcelona weer in de vaart voor Oceania Cruises. De afgelopen twee jaar werd het schip door Hapag Lloyd Cruises gecharterd als de Columbus 2. Nautica komt 16 mei 2014 bij de vloot met een cruise vanaf Civitavecchia. Ten slotte wordt Regatta in het Canadese Vancouver in een droogdok verwacht. Zij is vanaf 7  juni 2013 terug in de vaart.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)