Rivercruiseschip MS Arlene geeft tijdelijk onderdak aan studenten

In Groningen wordt deze maand het riviercruiseschip MS Arlene ingezet voor huisvesting van buitenlandse studenten. MS Arlene, een schip dat voor het Britse Phoenix Holidays heeft gevaren, ligt aan het Eemskanaal. Het schip heeft 53 hutten waarvan 30 deluxe hutten en 23 luxe hutten. Alle hutten waren in de tijd dat het schip cruiste over de Europese wateren voor twee personen. Ook zijn er twee single hutten op het schip aanwezig. Studenten betalen 768 euro voor  de huur van de hut inclusief maaltijden in het restaurant, schoonmaak en bewaking.

Het schip kreeg voor het vaarjaar 2009 nog een renovatie.  Op het schip bevindt zich een lounge, restaurant en een zonnedek. 

MS Arlene ligt tot en met december in het Eemskanaal.

Bron: Dagblad van het Noorden

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.