Cruisereiziger
Riviercruisen

Rivercruiseschip MS Arlene geeft tijdelijk onderdak aan studenten

In Groningen wordt deze maand het riviercruiseschip MS Arlene ingezet voor huisvesting van buitenlandse studenten. MS Arlene, een schip dat voor het Britse Phoenix Holidays heeft gevaren, ligt aan het Eemskanaal. Het schip heeft 53 hutten waarvan 30 deluxe hutten en 23 luxe hutten. Alle hutten waren in de tijd dat het schip cruiste over de Europese wateren voor twee personen. Ook zijn er twee single hutten op het schip aanwezig. Studenten betalen 768 euro voor  de huur van de hut inclusief maaltijden in het restaurant, schoonmaak en bewaking.

Het schip kreeg voor het vaarjaar 2009 nog een renovatie.  Op het schip bevindt zich een lounge, restaurant en een zonnedek. 

MS Arlene ligt tot en met december in het Eemskanaal.

Bron: Dagblad van het Noorden

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)