Cruisereiziger
Telecommunicatie

Celebrity Cruises omarmt cruise vertaal app

Celebrity Cruises biedt voor smartphones en tablets vanaf nu een vertaal app aan die zich specifiek richt op cruises. De app leert je op een makkelijke manier een van de elf talen. De basistaal  van de app is Engels. Je spreekt of typt een Engelse zin in en vervolgens vertaalt de app deze in de taal die je wilt. De gratis variant heeft 40 standaard zinnen in elke taal. De betaalde variant (10 dollar voor 1 taal tot 50 dollar voor alle talen) zelfs 1000 zinnen.  De talen die worden aangeboden zijn Frans, Duits, Hebreeuws, Hindi, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Portugees, Mexicaans Spaans en Spaans dat gesproken wordt in Spanje. Naast de basis zinnen heeft de app ook een aantal cruise gerelateerde vertalingen zodat je bijvoorbeeld altijd kunt vragen waar de haven is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger