Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Resterende cruises van Celebrity Millennium in Alaska geannuleerd

Celebrity MillenniumAlle resterende vier cruises van de Celebrity Millennium tot het einde van het Alaska seizoen, zijn geannuleerd door Celebrity Cruises. Voor de tweede keer in augustus strandde het cruiseschip met motorpech. Het schip lag tot vandaag in Ketchikan. De cruisemaatschappij besloot om het schip direct naar een een droogdok in de Bahama’s te sturen zodat het daar gerepareerd kan worden. Op 7 september komt het schip daar aan.

De cruises met vertrek op 23 augustus, 30 augustus, 6 september en 13 september zijn geannuleerd. Alle passagiers krijgen hun geld terug en een (onbekend) tegoed voor de volgende cruise. De rederij hoopt het schip op 22 september weer in goede conditie te hebben voor een cruise vanuit San Diego voor een Panama kanaal cruise naar Fort Lauderdale.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger