Resterende cruises van Celebrity Millennium in Alaska geannuleerd

Celebrity MillenniumAlle resterende vier cruises van de Celebrity Millennium tot het einde van het Alaska seizoen, zijn geannuleerd door Celebrity Cruises. Voor de tweede keer in augustus strandde het cruiseschip met motorpech. Het schip lag tot vandaag in Ketchikan. De cruisemaatschappij besloot om het schip direct naar een een droogdok in de Bahama’s te sturen zodat het daar gerepareerd kan worden. Op 7 september komt het schip daar aan.

De cruises met vertrek op 23 augustus, 30 augustus, 6 september en 13 september zijn geannuleerd. Alle passagiers krijgen hun geld terug en een (onbekend) tegoed voor de volgende cruise. De rederij hoopt het schip op 22 september weer in goede conditie te hebben voor een cruise vanuit San Diego voor een Panama kanaal cruise naar Fort Lauderdale.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.