Cruisereiziger
Bestemmingen

Transatlantische cruise Norwegian Getaway niet vanuit Rotterdam

Norwegian Getaway

De eerste cruise voor echte cruisepassagiers van de Norwegian Getaway vertrekt niet meer uit Rotterdam. De transatlantische cruise naar de Verenigde Staten start op donderdag 16 januari 2014 vanuit Southampton. Ook de eindbestemming is door Norwegian Cruise Line gewijzigd. De Getaway zal na 10 dagen niet in Miami aankomen maar in New York. De reden hiervoor is dat het nieuwe cruiseschip van 29 januari tot en met 5 februari 2014 is gecharterd in verband met de Superbowl.

Ondanks dat de transatlantische cruise niet meer vanuit Rotterdam vertrekt zal de Getaway wel nog Rotterdam aandoen. Dit bevestigde NCL vrijdag aan Cruisereiziger.nl. Wanneer en in welke vorm dit plaatsvindt is nog niet bekend. De rederij zal hierover later meer informatie bekendmaken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!