Seadream I doet in 2014 Harlingen aan

SeaDream I

De ultraluxe jacht Seadream 1 zal volgend jaar tijdens e e n van haar cruises in Noord-Europa Harlingen aandoen. Op vrijdag 15 augustus 2014 meert het schip van de Seadream Yacht Club ’s ochtends aan in de haven van de Friese stad. Het is dan bezig aan een cruise van 10 dagen vanuit Kopenhagen naar de Noorse fjorden met als eindbestemming Dover. De Seadream 1 vertrekt nog dezelfde middag vanuit Harlingen naar de Engelse havenstad. In de zomer van 2014 zal de Seadream I meerdere cruises maken naar de Noorse fjorden en de Baltische staten uit o.a. Kopenhagen, Stockholm en Hamburg.

Meer: Algemene informatie over SeaDream Yacht  Club en haar 2 jachten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.