Cruisereiziger
TV/Video

Queen Mary 2 in Hamburg groots uitgezwaaid

De Queen Mary 2 van Cunard is gisteren in Hamburg met een parade uitgezwaaid. Omdat het schip meer als 20 keer Hamburg had aangedaan, besloot men tot een feestje. Meer dan honderd kleine schepen voeren met de Queen Mary 2 mee over de Elbe. Duizenden mensen stonden aan de wal om te genieten van een speciaal gecomponeerd muziekstuk met het thema ‘Mille Saluti’.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)