Queen Mary 2 in Hamburg groots uitgezwaaid

De Queen Mary 2 van Cunard is gisteren in Hamburg met een parade uitgezwaaid. Omdat het schip meer als 20 keer Hamburg had aangedaan, besloot men tot een feestje. Meer dan honderd kleine schepen voeren met de Queen Mary 2 mee over de Elbe. Duizenden mensen stonden aan de wal om te genieten van een speciaal gecomponeerd muziekstuk met het thema ‘Mille Saluti’.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.