Cruisereiziger
Fotoreportage

Fotoreportage: Seven Seas Voyager in Amsterdam

Zaterdag 31 augustus lag Seven Seas Voyager van Regent Seven Seas Cruises aan in Amsterdam bij de VCK Terminal. Binnenkort volgt een verslag van een bezoek aan dit all-inclusive schip.

Wil je meer foto’s zien, ga dan naar het foto-album op Flickr.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger