Cruisereiziger
Eten en drinken

AIDA Cruises brengt nieuw kookboek uit

AIDA Kookboek 2013

AIDA Cruises heeft een nieuw kookboek uitgebracht. Het boek bevat 144 pagina’s, waarin chef-koks van de Duitse cruisemaatschappij aan de hand van een reis door 8 havensteden lekkere recepten samenstellen die thuis in de eigen keuken kunnen worden nagemaakt. In New York staat de steak centraal, op Curacao exotische gerechten met weinig calorieen en in Istanbul de verschillende Oosterse kruiden. De culinaire ontdekkingreis gaat verder via Kochi (India), Cadiz, Stockholm, Ho Chi Minh City en Palermo.

De 64 recepten zijn makkelijk te bereiden met verse producten. De gerechten, hapjes, desserts en drankjes worden voor vier personen gepresenteerd. De recepten worden aangevuld met verschillende zeevaartverhalen. Het kookboek is voor 19,90 euro verkrijgbaar aan boord van alle cruiseschepen in de vloot van AIDA. Vanaf 10 oktober 2013 is het ook op het vasteland beschikbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!