Norwegian Getaway mogelijk eerder naar Rotterdam

Norwegian GetawayHet is niet uitgesloten dat de Norwegian Getaway eerder dan verwacht bij Keppel Verolme zal binnenvaren. De Duitse website Schiffsjournal.de meldt dat Norwegian Cruise Line heeft besloten om het nieuwe schip direct na de laatste testen op zee richting Rotterdam te laten varen. Rond 03:00 uur vannacht zou de Norwegian Getaway dan bij de Maascenter pilot station moeten arriveren. Op de (realtime) cruise calender Rotterdam van Royal Dirkzwager wordt momenteel 04:00 uur (was eerder 11:00 uur) genoemd.

Voor de laatste informatie adviseren we om het schema van Royal Dirkzwager in de gaten te houden. De huidige koers van het schip is tevens te volgen via Marinetraffic.

De Norwegian Getaway vertrekt zondag 1 december weer bij Keppel Verolme om naar Duitsland terug te keren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.